Minden ami WordPress: webshop modul, spam elleni védelem és pár trendi sablon

Zingiri (webshop):

A Zingiri a legnépszerűbb webshop kiegészítő a WordPress-hez. Ha egy olyan webshop modulra van szükséged, melynek a telepítése pár perc alatt elvégezhető és a konfigurálással sem szeretnél órákat eltölteni, akkor a legjobb választás a Zingiri plugin. Teljeskörű, gyorsan telepíthető és könnyen konfigurálható webshopot biztosít. Digitális (hang, videó, …) és kézzel fogható (tárgyi) termékek értékesítésére egyaránt alkalmas.

Saját ügyfélkezelési rendszerrel van ellátva, melyben az egyes ügyfeleket könnyedén nyilván lehet tartani, illetve a vásárlók igényeit is kielégíti (például könnyen kezelhető kosár).Több fizetési mód beintegrálására is lehetőséget biztosít, így a vásárló szabadon dönthet, hogy milyen módon szeretné kiegyenlíteni a számláját. Európában egyre népszerűbb fizetési mód a Paypal, melyet pillanatok alatt be lehet integrálni a rendszerbe. A Zingiri több nyelvű modul (nyelvek között van például a magyar és az angol nyelv is), ezáltal több pénznem használatát is támogatja. A nyelvenként változó adórendszereket is kezeli (többek között a komplex egymásra épülő adórendszert is). Egyik nagy előnye a rendszernek a termék feltöltés. Nem kell egyenként hozzáadogatni a termékeket, egyszerűen csak XML formátum segítségével csoportosan elvégezhető a teljes terméklista feltöltése.

További bővítési lehetőségek:

  • Webshop integrálás facebook-ra (termékek eladása facebook-on).
  • Szerkeszthető űrlapok (tagregisztrációs űrlap és a rendelés űrlap egyaránt testre szabható).

zigiri

Demó: http://webshop.zingiri.com/

Letöltés: https://wordpress.org/plugins/zingiri-web-shop/

Akismet (spam védelem):

Napjainkban sokszor találkozhatunk olyan blog-okkal, illetve üzenőfalakkal, ahol nem oda illő tartalmakat találunk. Kellemetlen dolog amikor oldalunkat reklámozásra használják, ezért mindenképp tenni kell ellene. WordPress oldalak esetén az Akismet elnevezésű kiegészítő ennek a problémának a kivédésére szolgál. Lényegében a hozzászólásokat ellenőrzi, hogy az spam, vagy sem. A spam egy értéktelen bejegyzés, mely más weboldalakat támogat.

Az Akismet fontosabb jellemzői:

  • Automatán ellenőrzi a hozzászólásokat és kiszűri a nem oda illő tartalmakat.
  • Minden hozzászóláshoz naplót vezet, így könnyedén nyomon tudjuk követni a kommentek állapotait.
  • Lehetőséget nyújt kommentelési statisztika megtekintésére.

Telepítése:

  • WordPress plugin-ként lehet telepíteni.
  • Használatához szükség van egy API azonosítóra, melyet az Akismet.com oldalról lehet igényelni. Ez az azonosító ingyenes és csak abban az esetben fog működni, ha minden blog saját azonosítóval rendelkezik.

Letöltés: https://wordpress.org/plugins/akismet/

 

Sablonok:

1, Moesi

Manapság, mint a lakberendezésben, úgy a web design-ban is a minimal stílus a legnépszerűbb. Ha nem szereted a túl design-olt oldalakat és egy egyszerű, letisztult weboldalra vágysz a Moesi WordPress sablon első osztályú választás lesz a számodra.

moise

Demó: https://wp-themes.com/moesia/?TB_iframe=true&width=1732&height=885

Letöltés: https://wordpress.org/themes/moesia

2, Alexandria

Az Alexandria WordPress sablon sok listás megjelenítést tartalmaz, emiatt főként üzleti oldalakhoz ajánljuk. Termékek bemutatására alkalmas kialakítással bír, igényes köntösbe öltöztetve.

alexandria

Demó: https://wp-themes.com/alexandria/?TB_iframe=true&width=1732&height=885

Letöltés: https://wordpress.org/themes/alexandria

3, Spacious

Ha WordPress alapú blog-ot üzemeltetsz, vagy aktív hírfolyammal rendelkezik WordPress oldalad ajánlom figyelmedbe a Spacious sablont. Szintén a minimal stílust követi, mellette egyszerűen áttekinthető és könnyen használható téma.

harmadik

Demó: https://wp-themes.com/spacious/?TB_iframe=true&width=1732&height=885

Letöltés: https://wordpress.org/themes/spacious

Megosztanád? Köszönjük!

Szólj hozzá!