Wix kontra WordPress

Ebben a cikkben összehasonlítjuk a két felületet, hogy segítsünk neked a döntésben. Ha weboldalt szeretnél létrehozni, akkor valószínűleg találkoztál már a Wix és a WordPress neveivel. Mindkét platform népszerű, és széles körben használt weboldalak létrehozására, de vajon melyik a jobb választás a Te számodra?

Megosztanád? Köszönjük!

Céges e-mail és tárhely: Az üzleti kommunikáció kulcsfontosságú eleme

Ha céged online jelenléte fontos számodra, akkor elengedhetetlen, hogy legyen egy saját, céges e-mail címed. Ez nem csak az online jelenléted teszi biztonságosabbá és hivatalosabbá, de az ügyfelek számára is megbízhatóbb képet mutat a vállalkozásodról. A következőkben megvizsgáljuk, hogy hogyan hozhatod létre a saját céges e-mail fiókodat, milyen tárhely szükséges hozzá, és miért fontos, hogy a céges e-mail címedet használd, és ne a saját Gmail-fiókodat.

Megosztanád? Köszönjük!

Gutenberg vagy Elementor? Melyik a legjobb választás a WordPress oldalad számára?

Amikor egy WordPress weboldal építésébe kezdesz, az egyik kardinális kérdés: melyiket használd? Bár számos lehetőség létezik, a két legnépszerűbb az Elementor oldalépítő és a Gutenberg oldalszerkesztő. Ebben a cikkben mindkét lehetőséget közelebbről megvizsgáljuk, hogy segítsünk eldönteni, melyik a legjobb választás a WordPress weblapod számára.

Megosztanád? Köszönjük!

Hogyan telepítsd át weboldalad új szolgáltatóhoz: Fontos lépések és tanácsok

A weboldal tulajdonosként néha szükséged lehet arra, hogy átvidd webhelyedet egy másik tárhelyszolgáltatóhoz. Az okok változóak lehetnek – talán a jelenlegi tárhelyszolgáltatód nem megfelelő az igényeidhez, vagy kedvezőbb árú megoldást keresel. Bármi is álljon a háttérben, az áttelepítési folyamat alapos tervezést és kivitelezést igényel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan válts tárhelyszolgáltatót úgy, hogy közben a weboldalad végig elérhető maradjon.

Megosztanád? Köszönjük!

Az üzleti biztonság és hatékonyság új dimenziói: virtuális asszisztens és a privát felhő együttes használata

A virtuális asszisztencia olyan szolgáltatás, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Azonban ahhoz, hogy ezek a szolgáltatások hatékonyan működjenek, fontos a megfelelő infrastruktúra biztosítása, amely lehetővé teszi a távoli munkavégzést, és az adatok biztonságos kezelését. Erre a célra megoldás a felhő alapú tárhelyszolgáltatás.

Megosztanád? Köszönjük!

A 10 legjobb ingyenes WordPress bővítmény 1. rész

Az ingyenes WordPress bővítmények igazi szépsége abban rejlik, hogy testre szabhatóak, így megfelelnek webhelyed egyedi igényeinek. A bőség zavarában azonban könnyen össze is tud zavarodni az ember, melyik plug-in-t érdemes használnia. Ezért összeszedtük most Neked a 10 legjobb ingyenesen elérhető WordPress bővítményt, hogy a lehető legjobb weboldalt hozd létre.

Megosztanád? Köszönjük!
wordpress sebesség növelés

5 tipp ahhoz, hogy fokozd WordPress weboldalad sebességét

Biztosan találkoztál már a lassú betöltődő WordPress oldalakkal, ami nem csak a látogatók, hanem a Google kereső számára is rossz jelzést ad. Szerencsére van néhány hatékony módja annak, hogy javítsd a WordPress oldalad sebességét. Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 tippet, amelyekkel a WordPress weboldal sebességét fokozhatod.

Megosztanád? Köszönjük!
webdesign

Mi a webdesign és miért fontos a weboldalad számára?

A rossz reklám is reklám – vagy nem minden esetben? Csak legyen egy weboldal, mindegy, hogy milyen – működjön.             Helytelen hozzáállás. A webdesign az online térben jelenlévő weboldalak kialakítását jelenti. A felhasználó szempontjából közelíti meg a weboldal felépítését, nem szoftverfejlesztési aspektusból. Azonban Neked, mint kisvállalkozónak, miért lehet fontos a webdesign? Mit fog ebből nyerni …

Olvass továbbMi a webdesign és miért fontos a weboldalad számára?

Megosztanád? Köszönjük!