Indítsd be a weboldalad januárban
+
Webtárhely ajándékokkal!

Január az új kezdetek ideje, sokan döntenek úgy ilyenkor, hogy nekiállnak megvalósítani az álmaikat. Ha a te álmod egy új vállalkozás, vagy legalábbis egy új honlap, akkor engedd meg, hogy segítsünk! Van egy olyan tárhely-ajánlatunk, amit mindenféleképpen érdemes fontolóra venned…

A honlapkészítés egy külön szakma, amihez meg kell tanulni a HTML és a CSS alapjait, érteni kell a webdesign-hoz, ismerni kell a legújabb trendeket…. legalábbis így volt eddig. Az úgynevezett WYSIWYG (What you see is what you get, avagy azt kapod, amit látsz) szerkesztők viszont alapjaiban változtatták meg a webdesign világát, ma már laikusként is össze lehet kattintgatni egy oldalt. Ezek közül az egyik legnépszerűbb (és nekünk is a személyes kedvencünk) a Divi, egy WordPress sablon, amihez élethosszig tartó licenszet tudsz vásárolni, bármennyi, bármilyen honlapot fel tudsz építeni vele. 

🎨 Miért ajánljuk a Divit?

Leginkább azért, mert egyszerű, mégis szinte korlátlan lehetőségeket rejt magában. Mindegy, hogy minimál vagy összetett designban gondolkodsz, sima értékesítési oldalt, vagy egy bonyolult webshopot akarsz felépíteni, a Divi segítségével csak össze kell válogatnod az elemeket és már kész is vagy. Minden személyre szabható benne, mindennek tudod változtatni a színét, működését, elrendezését, az egyes blokkokat szabadon variálhatod, áthelyezheted, így tényleg olyan honlapod lehet, mint senki másnak!   

És bár némi stílusérzék nem árt hozzá, de különösebb grafikusi vénára sem lesz szükséged, hiszen számtalan, profi designerek által összeállított sablon és elrendezés közül válogathatsz. Találsz közöttük komplett honlapokat, értékesítési oldalakat, bemutatkozó oldalakat, szakmai és hobbi-bloghoz való megoldásokat, amiket pár kattintással rá is húzhatsz az oldaladra. Vagy ha ennél személyesebbet szeretnél, ugyanúgy tudod alakítani őket, mintha nulláról építenéd fel.

💪 Hogyan lehet saját honlapod 3 egyszerű lépésben?

Sokan azt gondolják, hogy honlapot felépíteni és egy vállalkozást vagy webáruházat beindítani nagy macera, pedig az elején csak 3 dolgot kell tenned:

  1. Kiválasztani a domainneved
  2. Kiválasztani a tárhelyet, és feltelepíteni egy WordPresst
  3. Felépíteni és személyre szabni a honlapod

Ennyi már elég, hogy elindulj. Természetesen az értékesítéshez, számlázáshoz szükséged lesz vállalkozásra, és a termékektől függően bizonyos engedélyekre is, de amíg ezeket beszerzed, már elindíthatsz egy blogot, vagy egy próba-webáruházat, ahol elkezdheted felmérni az igényeket. 

A domain név és a tárhely kiválasztásáról korábbi cikkeinkben már írtunk:
Így találd meg az ideális domain nevet – Útmutató 5+1 lépésben
Hogyan válassz webtárhely szolgáltatót?

Az újévi fogadalmak és az év elején szárba szökkenő vállalkozási ötletek támogatására pedig januárban meghirdetjük a Webtárhely ajándékokkal akciónkat, vagyis ha nálunk választasz profi, megbízható tárhelyet, és 1 évre előfizetsz, akkor feltelepítjük neked a WordPresst és ajándékba adjuk a Divi licenszet. Ez azt jelenti, hogy nem kell a technikai részletekkel foglalkoznod, azonnal kulcsrakész honlapot kapsz, már csak el kell kezdened az ízlésedre, arculatodra szabni!

A részletekért kattints ide: Webtárhely ajándékokkal

 Sikeres vállalkozást kívánunk! 

Minden sikeres oldal mögött egy erős hosting áll!
Nézd meg mit mondanak rólunk az ügyfeleink.

PROFITÁRHELY.HU – EGYSZERŰEN MŰKÖDIK

Megosztanád? Köszönjük!