Mi várható a WordPress-től 2020-ban?

Itt vannak az ünnepek, búcsúztatjuk hamarosan az óévet, és sok mindent tartogat számunka az újév is, amit szintén közösen, nagyszerű meglepetésekkel fogunk köszönteni. Minden ügyfelünknek vidám lesz a karácsonya, ha meglátja ezeket az újdonságokat: íme a WordPress 2020!

🎄 Egy csepp siker 2020-ra: WordPress minden kezdő vállalkozónak a fa alá!

Kezdő vállalkozóként bizonytalan vagy, hogy mi alapozhatja meg a sikered? Megsúgjuk neked: egy ütős honlap, amit egy minőségi, és könnyen használható tartalomkezelő rendszer biztosíthat neked.

Magadat is meglepnéd valami hasznos dologgal abból az alkalomból, hogy vállalkozást indítasz januártól? Ez egy remek lehetőség arra, hogy két bejgli között, otthon a fotelból kényelmesen készülj fel az új típusú munkádra vagy csak simán újragondold vállalkozásod arculattervét. A vállalkozásodnak tuti ajándéktipp a WordPress, amely a Divi szerkesztővel kiegészülve gyerekjátékká teszi a weboldalad felépítését. De nézzük, miben lesz más a jövő év?!

🎁 Új év – új fejlesztések

Ha a Divi mellett teszed le a voksod, egy komplett weboldal készítő csomagot kapsz ajándékba, amiben több mint 150 dizájn téma sablon áll a rendelkezésedre. WordPress tárhely vásárlásnál, vagy hosszabításnál igényelheted a Divi licensz kulcsodat, amelyet korlátlanul felhasználhatsz mindaddig, amíg aktív tárhely regisztrációval rendelkezel. Bővebb infókat ide kattintva találsz róla!

Mehet a visszaszámlálás? 2020-ban a WordPress teljesen megújul, és az első időszakban szinte minden nap olyan lesz, mintha karácsony lenne: újabb és újabb meglepetésekkel és fejlesztésekkel várnak rád a motorháztető alatt.

Milyen területeken várhatunk újítást?

  • A Gutenberg-szerkesztővel való kompatibilitás régi sablonok újratervezésével, a tartalom szerkesztését új alapokra helyezve
  • Fejlesztések a widgetek vagy az oldalsávok widgetjeinek a szerkesztését illetően, mint például a Gutenberg blokkok. A blokkszerkesztő teljes körű újragondolása
  • A kooperatív vagy kollaboratív együttműködés tovább fejlesztése, funkciójának kiépítése: Googlebox élmény a WordPressben
  • Hivatalosan támogatott lesz a többnyelvű weboldal építése egyéb bővítmények nélkül

Természetesen minden újítás nagy izgalommal járhat, az új szerkesztőfelület, az átalakult funkciók eleinte kizökkentenek a rutinból és lelassítják a munkafolyamatokat. De gyorsan rá fogsz majd érezni, mert sokkal praktikusabb, logikusabb az új elrendezés. Legalábbis ezt csiripelik a madarak;)

A Profitárhely Kft. kellemes karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván mindenkinek!

Ha már van WordPress honlapod, akkor neked nem kell bemutatnunk, miért ez az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer a világon – ha pedig még nincs, itt az ideje, hogy ingyen kipróbáld a próbafülkénkben!

Profitárhely.hu – Egyszerűen működik

Megosztanád? Köszönjük!