Így készíts weboldalt a Divi segítségével

Pontosan tudod, hogyan nézzen ki a weboldalad, és nem akarsz dizájnert megbízni vele? Vagy szeretnéd megspórolni a webes költségét, de nem értesz a HTML és a CSS használatához? Mostantól nem is kell: a Divi segítségével bárki csinálhat WordPress honlapot, ráadásul rekordidő alatt.

💻 Mi az a Divi, és mi az hogy téma és szerkesztő is egyben?

Ha még nem hallottál a Divi-ről, akkor legfőbb ideje megismerkedned vele: ez egy úgynevezett WYSIWYG (What You See Is What You Get, azaz azt kapsz, amit látsz) szerkesztő, amivel egész egyszerűen össze lehet legózni a weboldalt. Nincs több kódolás, meg Photoshop, csak megfogod a tartalmat és a helyére húzod. Ezzel szó szerint bármilyen előképzettség nélkül össze tudsz hozni egy honlapot!

Nálunk a Profitárhelynél most ajándék DIVI licensz kulcsot adunk a WordPress tárhelyek mellé, ha ezt bejelölöd a megrendelő űrlapunkon. Ennek a 27.000 forintos csomagnak a teljes tartalma most a készlet erejéig a tiéd lehet mindaddig, amíg aktív tárhely előfizetéssel rendelkezel. Amennyiben rögzítetted az általunk email-ben kiküldött egyedi Divi API kulcsodat a WordPress oldaladon mindig minden frissítés elérhető lesz a témához és a szerkesztőhöz egyaránt.

🏆 Egyszerűen használható szerkesztőprogram

A Divi téma és weboldal készítő talán a legkönnyebben használható szerkesztőprogram, minimális tanulással és teszteléssel korlátlanok lesznek a lehetőségeid. A szerkesztő megismerésében nagy segítséget nyújt az angol nyelvű hivatalos dokumentációja, amely minden részletre kiterjedően mutatja be a rendszer működését és testreszabási lehetőségeit. Egy jelentős hátránya azonban van a Divi-nek, méghozzá a magyar verzióért a Google Translate a felelős, ezért a fordítás minősége több helyen is erősen kifogásolható. Amíg el nem készül a hivatalos magyar fordítás, jobban jársz, ha az angol verziót használod. Sok fejfájástól kímélheted meg magad ezáltal.

🎨 Zseniális dizájnok – és a bőség zavara

Jelenleg 39 különböző tartalmi modul várja, hogy beintegráld az oldaladba. Ezek között megtalálhatóak a klasszikus szöveges, képes, és videó beszúrással kapcsolatos tartalmak, de olyan különlegesek is, mint például az animációs számláló, az ártáblázat készítő, vagy akár az email feliratkoztató űrlap. A Divi sablont a WP adminon belül a Divi menüpontban a Sablon beállításai és a Téma testreszabása keretei közt tudod szerkeszteni.

A szerkesztőprogrammal az oldalt szakaszokra, illetve 1-től 3-ig tartó sorokra tudod rendezni, a szakasz és a sor egységei által fog a tartalom egymás alá, fölé, és mellé rendezhetővé válni. Több mint 140 előre elkészített weboldal sablon is helyet kapott a Divi-ben, így ha nem akarsz egy teljesen újat megálmodni, gyorsan és egyszerűen behúzhatod a saját oldaladra őket. A látvány alapjait profi designerek alakították ki, akik figyeltek az egyensúlyra és a harmóniára, de ezt korlátlanul variálhatod.

Ezzel a programmal speciális extrák is várnak: olyan lehetőségeid vannak, amit a legtöbb alap szerkesztőprogram nem tud megcsinálni. A Divi Theme Builderrel az oldalad olyan részleteinek alakításához, testreszabásához férhetsz hozzá, mint például a 404 hiba oldal kinézete, a weboldalad globális fej- és lábléc elrendezése, vagy a WooCommerce webáruház plugin, Shop, Cart, Checkout és Account aloldalainak szerkesztése. A program számos hírlevélszoftverrel is kapcsolatot tud létesíteni, a layoutok (vagyis az elrendezések) pedig a vizuális szerkesztőből is könnyen elérhetőek.

Ha a vállalkozásodnak csak azért nincs weboldala, mert nem fért bele a keretbe a dizájner és a webfejlesztő, vagy nem akartad másra bízni a kialakítást, akkor eljött a te időd: a Divi segítségével korlátlanul és mély testreszabhatósággal alakíthatod ki a honlapodat! Nem hiszed? Próbáld ki nálunk, kötelezettségek nélkül!

Ehhez pedig ajánljuk kiemelt WordPress tárhelycsomagunkat, amit ajándék DIVI licensszel is igényelhetsz.
A próbafülkében ingyen kipróbálhatod!

Profitárhely.hu – egyerűen működik

Megosztanád? Köszönjük!