Ingyen kipróbálható webtárhely

Tudom nem könnyű megtalálni a célnak leginkább megfelelő tárhely csomagot, hiszen megannyi szempontot érdemes figyelembe venni a választási folyamat során. Remélem miután elolvastad ezt a cikket, sikerül átfogóbb és elérhető megoldást kínálnom neked. Mutatom mit kínálunk a 14 napos ingyen webtárhely ajánlatunkban.

Érdemes már a legelején tisztában lenni azzal, hogy milyen célokkal, eszközökkel, technológiával és milyen hatékonyságokkal szeretnéd weboldaladat fenntartani. Ha ezekre a kérdésekre még nem tudod a választ, van egy jó hírünk számodra. Neked találtuk ki megújult Webtárhely Próbafülke szolgáltatásunkat!

Ennek a tesztelhető tárhelynek a célja, hogy alaposan megismerhesd szolgáltatási palettánk egyik kiemelt elemét, méghozzá kötöttségek nélkül. 14 napon keresztül teljesen ingyen próbálhatod ki a különböző tárhelycsomag ajánlatainkat és ehhez nem kell mást tenned, csak kitöltened egy űrlapot. Egyszerű nemigaz?

Ha szeretnéd, előre telepített tartalomkezelő rendszert is adunk hozzá, választhatsz WordPress, Joomla és Drupal rendszerek legfrissebb verziói közül. Az űrlap kitöltés után szinte azonnal megkapod a belépési adatokat és ezt követően saját ízlésed szerint formálhatod webhelyedet. Időszakosan hasznos tippeket és tanácsokat is küldünk majd emailen keresztül.

Ez alatt a 14 napos időszak alatt teljes kontrollt kapsz a tárhelyed felett, bármilyen CMS rendszert kipróbálhatsz, beleáshatod magad a cPanel tárhely beállításokba, tesztelheted a Roundcube belső levelező rendszert, és ellenőrizheted a biztonsági szolgáltatásokat. Ha pedig a két hetes ingyenes időszak alatt úgy döntenél, hogy szeretnéd véglegesíteni a tárhelyedet, azt adatvesztés nélkül megteheted. Azaz mindent ugyanott folytathatsz, ahol abbahagytad.

Kattints az alábbi gombra és pár perc alatt saját tesztelhető webtárhelyed lesz! Ha további kérdéseid lennének, akár technikai információk kapcsán is, ügyfélszolgálatunk készséggel segít Neked mindenben.

Megosztanád? Köszönjük!